Crazy Salsa Fest 2015

crazy salsa hand

Muncitorescul prim weekend al lui Cireșar ne-a luat pe sus și ne-a dus la Neagra Mare. La Neptun, prietenul Ciprian Broască și echipa lui voinică ne-au pregătit un festival de pomină, despre care am ținut musai să scriu câteva alineate – Crazy Salsa Fest 2015.

Și am scris chiar cinci alineate, despre:

1) Showurile de pe scena Callatis – colegii mei de la Oportunidad au petrecut acolo câteva minute fierbinți, pline de bachata și de emoții frumoase. Asta e frumusețea dansurilor latino – fără focul din inima dansatorului, cu așa o briză a mării, fetelor le-ar fi înghețat piciorușele, iar băieților, zâmbetul. Bine că s-a întâmplat doar ca pletele domnițelor să se intersecteze suav cu ochii băieților, dar chiar și așa, trupeții mi-au povestit că a fost o experiență deosebită să danseze pe legendara scenă de pe mare.

2) Cioace – de mult timp nu mai avusesem o seară de dans în care să mă distrez fabulos cu absolut fiecare băiat cu care am dansat. Oamenii au lăsat figurile (de dans) acasă și au venit la mare puși pe ghidușii. Bravo lor! Habar n-am cine erau cei mai mulți dintre ei, dar dragilor, dacă citiți articolul și vă amintiți de mine, pupați-vă în oglindă. Mwah!

3) Fetele internaționale – Bersy Cortez si Amneris Martinez, care au fost într-un mare fel. Dacă ați observat zâmbetul până la urechi al băieților, aflați că, într-adevăr, nu se datora faptului că au dormit cu un umeraș în gură. În plus, dacă au filmat mișcările de la workshopurile fetelor cu zoom, s-a întâmplat din două motive: au diagonala mică și nevoie de material bun.
Diagonala de la laptopul pe care descarcă filmarea și material de studiu pentru evoluția în viața de dansator.

4) Workshopurile care au început la timp, ceea ce apreciem. Chiar dacă primele erau programate în zorii orelor 10, când oamenii abia ridicau o geană, organizatorii nu au amânat începerea lor, ceea ce ne face, cu atât mai mult, să revenim anul viitor.

5) Salsa vs. Bachata – A predominat bachata la workshopurile Crazy Salsa Fest, dar s-a compensat la party, unde am auzit destul de multă salsa într-o selecție tare faină făcută de DJ Raz, Kid’o, Liviux, Andu și Dany Guaguanco, care au plăsmuit o super atmosferă pe ring.
A propos de atmosferă, să nu uităm de Justinian Radu, Wilmark și Brigitte, maeștrii de ceremonii ai serilor de spectacol.
Iar în ceea ce privește anunțul despre „premiera locală, națională și mondială” a piesei de kizomba interpretată de Wilmark și Betty Stroe, vocea pe care ați auzit-o spunând „Bună seara, Mangalia!” în timp ce vă aflați la Neptun era a lui Felix Crainicu, despre care sigur știți că e un om cu totul special :)

Iar ca primul weekend de mai să fie complet, amiga mea Alexandra Cercel m-a găzduit la ea în gospodărie, unde mama ei ne-a răsfățat cum nu se putea mai bine. A fost întâi bucătar, apoi șofer, după care a devenit fotograful de care atârnau toate poșetele și gecile zuzelor ce se doreau pozate de făptura oropsită. O mică dovadă a dimineții însorite de duminică, în care o mamă a fost chinuită cu drag de fetele ei adoptive (plus cea reală) puteți găsi mai jos.

Tu cum te-ai distrat la Crazy Salsa Fest? Împărtășește mai jos, în comentarii :)

DSCN0585

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s